Things about Sting

De muzikale theatershow “Things about Sting” is geformeerd rond leadzanger en saxofonist Lo van Gorp, één van de allerbeste Nederlandse sessiemuzikanten. Na eerder zeer succesvol het repertoire van Steely Dan naar de theaters te hebben gebracht, brengen Lo van Gorp en zijn maar liefst 10 man sterke band The Royal Dutch Scam nu het repertoire van Sting en The Police. De liedjes worden met heel veel respect gespeeld, al wordt er ook regelmatig een eigen draai aan gegeven. Je hoort een mooie combinatie van de eigenwijze punk-/reggae-/rocknummers van The Police en de indrukwekkende sferische liedjes van Sting. De bezoeker wordt in vervoering gebracht, mee teruggenomen in de tijd, genietend van echt vakmanschap.

Het multitalent Sting, Brits muzikant en zanger, omringt zich op het podium door de beste muzikanten. Ook op andere vlakken is de zanger erg actief. Hij heeft een carrière als acteur en ook zijn Rainforest Foundation is springlevend. Zijn ruim dertigjarige muzikale carrière omvat zeventien Grammy-awards, meer dan honderd miljoen verkochte platen en enkele monumentale wereldhits, zoals: Roxanne, Message in a Bottle, Englishman in New YorkenFields of Gold.

De bandleden zijn de crème de la crème van de Nederlandse muzikanten-scene. U herkent ze wellicht de samenwerking met het Metropole Orkest, Marco Borsato, Trijntje Oosterhuis, Michiel Borstlap, Alain Clark, Frank Boeijen, Ilse DeLange, Gino Vannelli en vele anderen.

Uitvoerenden
Lo van Gorp - leadzang/sax
Tom Beek - sax
Arjan Muusz - sax
Eric van de Bovenkamp - keyboards
Erik Rutjes - gitaar
Boudewijn Lucas - bas
Mark Stoop - drums
Dedre Twiss - backing vocals
Debbie Helaha - backing vocals
Simone Pormes - backing vocals
Lex Amrein – geluid

Datum:

Zaterdag 28 januari 2023
Aanvang 20:15 uur

Toegang:

€ 25,00


online bestellen