Algemeen

Kaartverkoop voor voorstellingen in de Cultuurkoppel Heiloo vindt plaats via deze website. Kaarten zijn ook te koop bij de Verhalenkamer op Landgoed Willibrordus. Openingstijden: dinsdag t/m zaterdag 11:00 – 16:00 uur. Als de voorstelling niet uitverkocht is kunnen er vanaf een half uur voor aanvang van de voorstelling ook kaarten aan de deur worden gekocht.

Kaartverkoop via internet

Via deze website kunt u 24 uur per dag tickets bestellen. Na betaling van de tickets worden deze per omgaande naar het opgegeven e-mailadres gemaild. Voor het bestellen van tickets via onze website worden geen administratiekosten in rekening gebracht.

Toegankelijkheid voor mindervaliden

Als u speciale verzoeken heeft zoals een rolstoel- of ringleidingplaats, kunt u dit via een e-mail naar info@cultuurkoepelheiloo.nl kenbaar maken. U kunt uw wensen ook bij aankomst in de Cultuurkoepel aan onze medewerkers aangeven. Cultuurkoepel Heiloo is uitstekend rolstoel toegankelijk en beschikt over een invalidentoilet.

Corona

Als gevolg van voorschriften met betrekking tot beperking van verspreiding van het corona virus is het mogelijk dat voorstellingen afgelast moeten worden. Als u via internet een kaartje voor de betreffende voorstelling heeft hoeft u geen actie te ondernemen. U ontvangt van Cultuurkoepel Heiloo een e-mail over het niet door kunnen gaan van de voorstelling en wij zullen het door u voor de tickets betaalde bedrag retourneren. Heeft u een kaartje bij de Verhalenkamer gekocht, meldt u zich dan voor retournering van het bedrag op info@cultuurkoepelheiloo.nl

Bent u positief getest of bent u in quarantaine, dan kunt u uw tickets teruggeven. Meld dit zo snel mogelijk aan op info@cultuurkoepelheiloo.nl, dan kunnen wij mogelijk andere bezoekers nog blij maken. Wij zullen dan het voor de tickets betaalde bedrag terugstorten.

Algemene bezoekersvoorwaarden

Als u een voorstelling in de Cultuurkoepel Heiloo bezoekt zijn de Algemene bezoekersvoorwaarden Cultuurkoepel Heiloo januari 2022 van toepassing.