Deze voorstelling is al geweest!

Bekijk actuele agenda

ROCK MEE MET DRS. P!

In samenwerking met Het Heen- en Weerschap bieden we u een speciale, hartverwarmende en bijzondere voorstelling die de echte Drs. P liefhebber absoluut niet mag missen. Een unieke Cultuurkoepel productie in navolging van Op Maarten!, Bram! en Ramses!

Drie dagen lang brengt een keur aan Nederlandse en Belgische artiesten een ode aan Drs. P, één van Nederlandse grootste taalvirtuozen!

Tijdens de Drs. P-hommage zorgt het orkest van Jan Robijns voor de begeleiding van de artiesten: Jac Bico – gitaar, Bart de Ruiter – bas, Gert Wantenaar – accordeon, Leon Klaasse – drums en Jan Robijns – piano en algehele leiding.

Op onnavolgbare wijze zong hij zijn eigen repertoire, van Het Trapportaal tot Tante Constance en Tante Mathilde, van de Veerpont (‘Heen en Weer’) tot aan de Dodenrit (‘Troika hier, Troika daar’). Maar ook artiesten als Gerard Cox, Jenny Arean en Adèle Bloemendaal vierden triomfen met zijn teksten. Nu is het aan de volgende generatie Nederlandse en Vlaamse artiesten om zijn composities nieuw leven in te blazen: Rock mee met Drs. P!
Alleen te zien in de Koepel!

Het Heen- en Weerschap stelt zich ten doel het gezongen en geschreven erfgoed van Drs. P zo lang mogelijk onder aller aandacht te brengen en te houden. 

Line up
Erik van Muiswinkel, Roos Rebergen, Flip Noorman, Lucky Fonz III, Fay Lovsky, Pierrre van Duijl, Thijs Boontjes, Dafne Holtland, Ringo Maurer, Jan Robijns, Jac Bico, Bart de Ruiter, Gert Wantenaar, Leon Klaasse

Presentatie
Ivo de Wijs

De zondagmiddagvoorstelling heeft een Belgisch sausje met Jan de Smet en Nele Paelinck.