Deze voorstelling is al geweest!

Bekijk actuele agenda

HEILOOËR HARMONIEORKEST CAECILIA I.S.M. MUZIEKVERENIGING LAMORAAL VAN EGMONT

Om het nieuwe jaar goed te beginnen slaan Heilooër Harmonieorkest Caecilia en Muziekvereniging Lamoraal van Egmont uit Egmond aan den Hoef voor het eerst hun handen ineen. In de prachtige Cultuurkoepel te Heiloo zullen zij een programma ten gehore brengen rondom het Thema “Helden”. Het concert zal worden geopend door de jeugdige muziekhelden van Caecilia; ‘de Kleine Harmonie’. Daarna zal Caecilia het programma vervolgen met muziek over moderne helden en (voor sommigen) jeugdhelden, zoals Floris en Ivanhoe. Na de pauze is het de eer aan fanfare Lamoraal van Egmont om de avond af te sluiten met prachtige werken uit onder andere heldhaftige films, denk hierbij bijvoorbeeld aan de bekende Marvel films of het indrukwekkende Saving Private Ryan.

Onze muzikanten nodigen u graag uit te komen genieten van deze bijzondere samenwerking en neemt u vooral uw eigen held mee voor een mooie avond uit!

Caecilia staat sinds september 2022 onder leiding van dirigent André Elders. Deze enthousiaste groep muzikanten is erg actief en grijpen hun nieuwjaarsconcerten aan om samen te werken met bijzondere gasten. Dit jaar is het aan muziekvereniging Lamoraal van Egmont.

Michael de Graaf is sinds 15 jaar dirigent van dit Egmondse fanfare orkest. Lamoraal van Egmont is een fanfareorkest wat ernaar streeft muziek te maken op een hoog niveau, maar altijd met het plezier van de leden voorop. Deze hechte groep muzikanten haalt veel plezier uit het spelen en organiseren van vernieuwende concerten.