Een impressie van de Cultuurkoepel en de verschillende zalen


Cultuurkoepel

In de regio onderscheidt de Cultuurkoepel zich door haar formaat, vorm, sfeer en ontvangstmogelijkheden, inclusief ruime gratis parkeerfaciliteit. Het pand heeft de kenmerkende bouwstijl van de jaren dertig van de vorige eeuw. De capaciteit is 500 bezoekers.


Naast de theater en culturele invulling is de Cultuurkoepel geschikt voor congressen, presentaties, bedrijfsevenementen, bruiloften en afscheidsbijeenkomsten. Tevens bestaat de mogelijkheid verschillende zalen binnen het Willibrordus Business Centrum te huren: Kleine Kapel, Freudzaal, Refter, Bibliotheek en de Kleine Bibliotheek. De zalen zijn geschikt voor vergaderingen, workshops, presentaties, etc. Deze zalen kunnen bij congressen ook in combinatie met de Cultuurkoepel worden gehuurd. Beamer, scherm en flipovers kunnen beschikbaar worden gesteld. Wij werken samen met "Puur Geluk Catering", een professionele cateraar die alles tot in de puntjes verzorgt. Van heerlijke drankjes, hapjes tot een uitgebreid diner. Dit smaakt niet alleen heerlijk maar ziet er ook nog eens voortreffelijk uit. 

Technische Rider

Download Technische Rider Cultuurkoepel Heiloo


De enorme moderne kroonluchter is een blikvanger. Deze verlichting vormt een artistiek geheel met de akoestische doeken uit de nok.

Kleine Kapel

De zalen maken onderdeel uit van het Willibrordus Business Centrum, dat vanaf de Kennemerstraatweg de entree vormt tot het Landgoed.

De "Kleine Kapel" is beschikbaar voor vergaderingen, workshops, presentaties, verhalen, lunches en dergelijke. Ook hier bepaalt een fraaie lichtinval door de gebrandschilderde ramen de sfeer. De ruimte is geschikt voor gezelschappen tot 50 personen. De zaal is voorzien van vaste beamer met projectiescherm. Koffie, thee, lunches, hapjes, etc. kunnen worden verzorgd door Puur Geluk Catering. De Kleine Kapel is alleen tijdens weekdagen van 9:00-17:00 uur te huur.

Freudzaal

De Freudzaal ligt aan de voorkant van het Willibrordus Business Centrum, op de begane grond.

Ook hier de sfeer van de jaren dertig van de vorige eeuw, een statige ruimte, met een prachtige grote vergadertafel. Deze zaal is heel geschikt voor vergaderingen tot 18 personen. De zaal is voorzien van vaste beamer met projectiescherm. Koffie, thee, lunches, hapjes, etc. kunnen worden verzorgd door Puur Geluk Catering. De Freudzaal is alleen tijdens weekdagen van 9:00-17:00 uur te huur.

Refter

De Refter was voorheen de ruimte waar de broeders aten en zich ontspanden. Mede dankzij steun van de Rabobank Noord Kennemerland is deze ruimte heringericht. De fraai ingerichte ruimte is voor vele activiteiten geschikt. Afhankelijk van de activiteit is er plaats voor maximaal 60 personen. De zaal is voorzien van vaste beamer met projectiescherm en speakerboxen. Koffie, thee, lunches, hapjes, etc. kunnen worden verzorgd door Puur Geluk Catering. De Refter is alleen tijdens weekdagen van 9:00-17:00 uur te huur.

Kleine bibliotheek

De Kleine bibliotheek is een intieme vergaderzaal van 40 m2 en is geschikt voor vergaderingen of workshops tot 14 personen.

Beamer, scherm en flipovers op aanvraag. Koffie, thee, lunches, hapjes, etc. kunnen worden verzorgd door Puur Geluk Catering. De Opkamer is alleen tijdens weekdagen van 9:00-17:00 uur te huur.
Bibliotheek

De Bibliotheek is een vergaderzaal vol wijsheden van 70 m2, geschikt voor vergaderingen of workshops tot 30 personen. 

Beamer met groot scherm zijn vast aanwezig. Flipovers op aanvraag. Koffie, thee, lunches, hapjes, etc. kunnen worden verzorgd door Puur Geluk Catering. De Bibliotheek is alleen tijdens weekdagen van 9:00-17:00 uur te huur.Neem voor verhuur of meer informatie contact op met info@cultuurkoepelheiloo.nl