Trouwen in de Cultuurkoepel

De Cultuurkoepel is een uitermate geschikte locatie om uw trouwgeloften af te leggen. Met haar prachtige uiterlijk, adembenemede authentieke details en fijne sfeer is het de ultieme plek om ja tegen elkaar te zeggen. Er is plek voor allerlei soorten bruiloften; intiem, groots, buiten of binnen, in elk te bedenken thema, alles is mogelijk. Van 20 tot 350 gasten kunt u bij ons terecht. Dankzij de verschillende ruimtes is er veel mogelijk, de welbekende koepel is natuurlijk prachtig en zeer geschikt, maar naast de koepel hebben we ook een prachtige kleine kapel met inpandig balkon, de sfeervolle Freudzaal die zich perfect leent voor een diner of een intieme ceremonie en onze parel: de binnentuin. De Cultuurkoepel is met al haar verschillende ruimtes geschikt voor een all-in bruiloft, dat wil zeggen dat je alle aspecten van de bruiloft op één locatie laat plaatsvinden: van ceremonie tot feest. Alleen de ceremonie, alleen de receptie of alleen het feest kan en mag natuurlijk ook.

Omdat wij het belangrijk vinden dat uw bruiloft in de Cultuurkoepel helemaal naar wens verloopt hebben wij de professionele weddingplanners van Met liefde geregeldin de arm genomen. Deze dames zorgen er voor dat alles goed wordt geregeld en dit krijgen jullie van ons cadeau! Tegen aantrekkelijk tarief kunt u overigens ook gebruik maken van hun andere diensten, zoals prachtige styling of handig advies.

Ook werken wij samen met 'Keuken met Karakter', een professionele cateraar die alles tot in de puntjes verzorgt. Van heerlijke drankjes, hapjes tot uitgebreid diner. Dit smaakt niet alleen heerlijk, maar ziet er ook nog eens voortreffelijk uit. 'Keuken met Karakter' onderscheidt zich omdat er gewerkt wordt met unieke mensen met mogelijkheden onder begeleiding van top koks. Hiermee laat de Cultuurkoepel haar maatschappelijke betrokkenheid zien.

Wilt u meer informatie, een prijsvoorstel of wilt u de Cultuurkoepel komen bekijken en de mogelijkheden bespreken? Neem dan contact met ons op: info@metliefdegeregeld.nl